VOX està especialment sembrat. Serà que oloren la sang per les enquestes que li auguren uns resultats colossals a les eleccions del 10-N. Serà perquè se senten intocables gràcies a la protecció dels mitjans de comunicació. Serà que els 'carajillos' van més carregats del compte a Can fatxa. Sigui com sigui, van més forts que de costum, o això sembla. I és clar, quan salta la notícia del dia, com el rebuig del Regne Unit a tramitar l'ordre de detenció contra la consellera Clara Ponsatíl'espectacle està assegurat. L'ultraxou. El deliri. La bajanada hiperespanyolista. L'esperpent.

Monkey Gibraltar @tweeruth

Gibraltar @tweeruth

'¡Gibraltar, español!'. Santiago Abascal ha fet un salt del sofà i ha piulat com un posés contra el Regne Unit, la reina Elisabet II, la Commonwealth, Gibraltar, el te de les 5 i conduir per l'esquerra. "Cerrar la verja" del Peñón per aconseguir que els britànics respectin la llegendària Espanya. Llàstima que quedin només 4 dies per a les eleccions, ho podrien haver inclòs al seu programa electoral: no hagués desentonat entre tanta bestiesa i manaments carpetovetònics. No sabem si la colla de VOX es presentara a La Línea de la Concepción amb la intenció de tancar la frontera i aïllar el territori de la Gran Bretanya. Estaria bé veure la performance, la segona en pocs dies després del xou franquista de l'exhumació de la mòmia del dictador Franco. Esperarem novetats, però mentrestant, les xarxes ploren incontrolables: no pas per pena, sinó per haver sentit l'acudit de la jornada. 

Santiago Abascal cara fanal RTVE.es

Santiago Abascal cara fanal RTVE.es

Abascal ja és com Losantos: Mentre el locutor volia posar bombes a cerveseries de Baviera per no extradir Puigdemont, Santi vol assetjar Gibraltar com a càstig per deixar en llibertat (momentània però esperem que definitivament) la consellera exiliada Ponsatí. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat