Ridícul a l'unionisme. Un sindicat de funcionaris ha denunciat Minoria absoluta pels gags de dos programes seus, el dels gossos d'Està passant i el dels mossos a Polònia. En el  programa d'imitacions sortien quatre figurants vestits de mossos cantant una versió d'un tema del grup Manel. La sorpresa és que la denúncia de la Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF), sindicat més representatiu en les administracions públiques, és contra el grup Manel. El de debò. No veuen les 8 diferències:

Grup Manel - Sergi Alcàzar

Sergi Alcàzar

El text de la denúncia, al qual ha tingut accés En Blau diu: "Que se cite a los integrantes del grupo Manel". Aquesta és la denúncia:

La xarxa ha explotat fins fer que Manel sigui Trending Topic:

El Sindicat admet l'error i rectifica: En Blau hi ha parlat i asseguren que la denúncia no és contra els Manel, encara que del seu redactat es pugui entendre que sí, sinó contra les persones que van interpretar la cançó simulant ser el grup musical. Volen dir que citen a declarar els quatre figurants que fan veure que canten una versió dels Manel? 50% surrealisme, 50% estultícia. La Fiscalia encara no ha citat ningú a declarar però el ridícul del sindicat ja s'ha fet.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat