Rosa Díez ha passat per Barcelona com l'estrella convidada del Partit Popular per a un acte electoral de cara al 10-N. Sembla la 'dona orquestra': la exsocialista, fundadora del fiasco anomenat UPyD, escombrat per Ciudadanos i a qui donen suport en aquesta repetició de les generals, es multiplica entre les formacions de dretes espanyolistes. No es vol perdre cap 'sarao', mai se sap si acabarà esgarrapant un tros de mamandurria i assegurar-se el futur. És tan demandada entre el trifachito que s'ha cregut el paper i ha trepitjat Barcelona en plan rock star, fent gal·la d'una de les seves grans 'virtuts': la discreció. Quan ella entra a una habitació, ningú s'adona de la seva existència. Sobretot, perquè escull amb cura el seu look: sobri, seriós, adequat. Exactament el que ha fet passejant de la mà de Pablo Casado, Cayetana Álvarez de Toledo i Alejandro Fernández. 

Rosa Diez Barcelona Europa Press

Rosa Díez Barcelona EFE

Rosa diez   europa press

Rosa Díez Europa Press

Rosa Díez Pablo Casado Cayetana Álvarez de Toledo Barcelona Marina Fernández

Rosa Díez Pablo Casado Cayetana Álvarez de Toledo Barcelona Marina Fernández 

Rosa Díez Barcelona - Marina Fernández

Oblidin tot el que han llegit sobre el que està de moda o no durant aquesta tardor i hivern de 2019-2020: no teniu ni idea. Ara es porta un outfit que sembla extret del vestuari d'un programa de l'època de Díez: Los payasos de la tele. Tot i que ben mirat, potser a la de Sodupe li ha impactat molt el look de Joaquim Phoenix a la pel·lícula que arrasa a les taquilles del cinema: El Joker. Està bé que Díez es cregui el seu propi paper, ja sigui per fer de bufó unionista o com a vilana histriònica. En tots dos casos, l'ha 'encertat' de ple, fent esclatar les xarxes socials, que no podien deixar passar l'oportunitat.

Com ha de ser de greu la cosa per a que algú li robi el protagonisme a la incendiària Cayetana. Només és a l'abast d'una crac com Rosa Díez, la del fons d'armari hipercromàtic, psicotròpic i circense. I mira que ella viu en un món en blanc i negre. O com a molt, en "rojo y gualda".

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat