El debat electoral organitzat per l'Acadèmia de Televisió passarà (o no) a la història gràcies als esforços d'alguns dels candidats... i per un lapsus molt comentat. Entre els esforçats hi ha un clar guanyador: Albert Rivera i el seu atrezzo, una mena de venedor dels encants que es treu de la màniga cadells, rajoles, pergamins i fluids corporals (aquests, però, no surten de la màniga, sinó que acaben en ella). A l'altre costat tenim a Pablo Iglesias, que va confondre dos termes de similar pronunciació i delicada confusió: en comptes de 'manadas', el d'Unidas Podemos va dir 'mamadas'. Un detall divertit i una equivocació sense mala bava que, això sí, ha estat rendibilitzada per una estrella del cinema X que ha arrasat a Twitter i està en boca de tots: Apolonia Lapiedra, una jove manxega de 27 anys que segueix la nissaga de les Lapiedras​ i és el fenomen actual del porno espanyol, especialment per fer famoses les batidores. No diem res més.

Pablo Iglesias debate Europa Press

Pablo Iglesias debat Europa Press 

A Apolonia el lapsus del líder de Podemos li va caure del cel com un regal que havia d'aprofitar. I no va trigar ni cinc minuts en esprémer l'errada, reclamant el seu faristol al debat: "si iban a sacar este tipo de temas deberían haberme invitado", va dir la d'Albacete, desfermant els aplaudiments de la seva legió de fans. La ironia de la jove ha aconseguit fins a 26.000 'm'agrada' en 18 hores, xifres per tenir en compte i que segur han saciat l'ànsia de protagonisme de la intèrpret. El seu compte de Twitter està infestat de comentaris ben tronats.

Apolonia Lapiedra red @apolonialapiedrax

Apolonia Lapiedra @apolonialapiedrax

No sabem quants vots aconseguirà Iglesias el pròxim 10-N, però veient l'èxit de l'Apolonia potser la podrien incloure a l'esprint final de la campanya. De seguidors va carregadeta.