Si sovint ja és difícil de gestionar una relació de parella, imaginin 1.501. No és una xifra a l'atzar, es tracta de l'estimació que fa la gran cronista reial Pilar Eyre sobre la llista d'amants de Joan Carles I al llarg de la seva vida, a la que afegim una més per motius de forma: la seva dona des de fa 60 anys, Sofia de Grècia. Un matrimoni que és un enorme fracàs, una mentida tan descarada que ja ni la dissimulen. L'exrei d'Espanya, fugit a l'estranger des de 2020, mai no ha deixat de repartir amor entre les dones que anava trobant-se al seu voltant. Amor, favors, milions i altres detallets. La majoria de les relacions han acabat sense gaire soroll, però del gruix mil·lenari també ragen episodis conflictius i sòrdids. Per exemple, el cas de Bárbara Rey.

L'actriu de Totana, Múrcia, amb la que l'emèrit va començar una relació el 1977 mantinguda de manera intermitent durant 10 anys, està vivint una època complicada. Després de protagonitzar una explosió mediàtica explicant la seva història prohibida, ha rebut una estocada mortal per la banda més inesperada i dolorosa: el seu fill, Ángel Cristo Jr, li desmuntava la paradeta i la deixava com poc més que una extorsionadora i mala mare. Una de les acusacions més potents, que va ser ell qui feia les fotografies íntimes de la Bárbara intimant amb el rei d'Espanya, un material que hauria servit després per efectuar pagaments a canvi de silenci. L'Ángel en aquella època tenia 12 anys. L'escàndol, majúscul. L'artista, que ha demandat el seu fill, va deixar anar qui hi hauria darrere l'afirmació: el Borbó.

Bárbara Rey GTRES
Bárbara Rey / GTRES
Ángel Cristo fotos Telecinco
Ángel Cristo amb les fotos / Telecinco

Mentre l'Ángel esprem la mamella mediàtica d'aquesta guerra a 'Supervivientes', i amb la Bárbara i la filla Sofia d'advocat en advocat preparant la venjança, ha saltat una notícia que suposa un gir de guió absolutament espaterrant, esquitxant un altre clan mediàtic famosíssim: el de les Campos. La difunta María Teresa i les filles Terelu i Carmen Borrego saben més del que sembla d'aquest secret tan fosc de la biografia de Joan Carles i Bárbara Rey. El programa 'Fiesta' d'Emma García a Telecinco s'ha trobat amb la bomba de casualitat: un dels seus reporters, Sergio Pérez, va concertar una entrevista amb un personatge del món Campos per a parlar dels temes familiars de les televisives. Aquest personatge, de sobte, va canviar la ubicació de la cita en l'últim moment, traslladant-la a un indret sorprenent i pròxim a la mateixa Mediaset. En arribar allà, un vídeo. Aquest senyor col·locant càmeres de seguretat en la casa de la vedet. La versió del fill, i el que això suposa, desmentida. La frase del confident, demolidora: "Siempre negaré que te lo he contado".

Sergio Pérez Telecinco
Sergio Pérez, el reporter que ha aconseguit la bomba / Telecinco
Terelu Campos i Carmen Borrego / GTRES
Terelu Campos i Carmen Borrego / GTRES

L'amic de les Campos va ser l'encarregat d'obtenir aquell material explosiu, segons ha garantit el programa de televisió: "Me dijo que las instaló por petición de una agencia de investigación, y que a Bárbara Rey se le dijo que esas cámaras se colocaban para protección de los vecinos porque estaba habiendo muchos robos". Les mirades, novament a Abu Dhabi, Ginebra, Sanxenxo o allà on es trobi l'emèrit, qui ha vist com li destapen unes poderoses aliades. De confirmar-se la connexió, s'entendria més bé la relació de Terelu amb els Borbons, la veritat. També l'estranya relació de Cristo amb Borrego al reality d'Hondures. En tot cas, caldrà continuar atents. El serial no para. 

Juna Carlos EFE
Joan Carles / EFE

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!