De la mà del xef Romain Fornell, des del prestigiós restaurant Caelis, ens arriba aquesta setmana una vídeo-recepta d'unes postres que sorprenen per la seva senzillesa i espectacular qualitat: el coulant de xocolata.

Unes postres que van néixer a França l'any 1981 gràcies a l'intens treball del xef Michel Bras, que després de dos anys sencers de proves va topar amb aquest exquisit resultat. Un resultat que ara ens arriba gràcies a un compatriota del mateix Bras, el francès Romain Fornell.

Foto: Michel Bras (Vimeo)Foto: Michel Bras (Vimeo)


Entre altres èxits, en el currículum de Fornell podem destacar el fet de ser el primer cuiner francès a aconseguir el guardó d'una estrella Michelin a França (restaurant Chaldette - 2001) i una altra a Espanya (restaurant Caelis - 2005).

Romain Fornell-roberto lazaroFoto: Romain Fornell

Ingredients per al coulant de xocolata (4 persones):

- 4 ous sencers
- 125 g sucre
- 120 g mantega
- 120 g xocolata 70%
- 60 g farina
- 5 g cacau en pols

Coulant de xocolata-roberto lazaro-02