Una periodista dels Estats Units enxampa un lladre que havia robat un gos en mig de l'informatiu, el deté fins que arriba la Policia i es fa viral.

Juliana Mazza es fa viral

Els fets van passar diumenge de la setmana passada a Cambridge, una ciutat de Massachusetts, als Estats Units. Tot ha començat quan Jualiana Mazza, una periodista del canal 7news, estava a punt d'entrar en directe explicant que estaven buscant un home que havia robat un cadell de gos per la zona.

Roben un gos a Cambridge

De fet, la Policia de Cambridge va fer una piulada explicant els fets: "El dissabte, aproximadament cap a les 12:32 un desconegut va entrar en un cotxe que estava aparcat al 620 Memorial Drive i va robar del vehicle un gos de 13 mesos", s'explica al tuit, on es van adjuntar dues fotos del presumpte lladre.

Ladrón de perros / CambridgePoliceEnxampen un home que havia robat un gos a Cambridge, una ciutat dels Estats Units / CambridgePolice

El lladre diu que l'ha robat per equivocació

Mazza es va dirigir fins al lloc on s'havia produït el robatori per fer un informatiu i, mentre s'estaven preparant per començar el directe, ella i el càmera van veure un home passejant el gos i, físicament, era clavat al de les fotos del gos robat. Per aquest mateix motiu, van començar a gravar-ho tot i van preguntar-li a Kyle Gariepy, el lladre del gos, per què l'havia robat i ell va respondre que ho havia fet "per equivocació".

No obstant això, l'explicació no va convèncer en absolut a Mazza i no va dubtar a trucar immediatament a la Policia, que en qüestió de pocs minuts es va dirigir fins al lloc dels fets. Tot i l'excusa de Gariepy, aquest va ser detingut per un delicte de robatori i violació del domicili per entrar en un cotxe i robar el gos.

Juliana Mazza va decidir compartir-ho tot per xarxes socials: "Estava treballant en la cerca d'un gos robat a Cambridge. Mai hauria imaginat que el trobaríem. Estic molt feliç d'haver gravat i aturat el sospitós, que ha estat detingut, i haver ajudat a retornar al Titus al seu propietari. Tot ha quedat gravat en vídeo", comenta Mazza al seu compte de Twitter.

 

Perro robado directo / Juliana Mazza Una reportera dels Estats Units es fa viral per rescatar un gos robat  / Juliana Mazza

La reportera ho comparteix tot per Twitter

A més, Mazza ha compartit una foto d'ella amb el Titus, el gos robat, explicant que l'animal ja està sa i estalvi i que van aconseguir convèncer el lladre perquè els donés el gos.  El vídeo ha corregut com la pólvora a les xarxes socials i, gairebé una setmana després dels fets, continua sent viral.