La tecnologia pot ser molt cridanera, i quan la veus ben aplicada a les coses quotidianes t'explota el cap. Que és el que li està passant a tothom que entra als nous vestidors de la botiga H&M de Passeig de Gràcia.

Diversos tiktokers han gravat l'interior d'un d'aquests vestidors, i tothom està al·lucinant.

Així és l'interior dels emprovadors 2.0 de l'H&M de Passeig de Gràcia

Eloi Bertran (@elo_bertran) és un tiktoker els vídeos del qual se centren en la moda masculina, i que mostrava l'altre dia el secret (revelat per una altra tiktoker) més ben guardat de la planta de dones en l'H&M de Passeig de Gràcia de Barcelona: uns emprovadors al·lucinants, que millor que vegis abans d'explicar-te més detalls:

@elo_bertran aneu yaaa #hm #ropa #bcn #paseigdegracia ♬ original sound - Eloi Bertran

Perquè vegis l'impacte: els vídeos d'Eloi Betran solen fer sobre les 20.000 reproduccions, mentre que aquest acumula ja més de 800.000 visualitzacions, 89.000 M'Agrada i uns 600 comentaris, la majoria de gent dient que pensen quedar-se allà dins almenys mitja hora. D'altres han comentat, amb certa malícia, si no hi haurà càmeres ocultes, o el potencial eròtic i juganer que tenen per a qui vulgui provar coses que no siguin peces de vestir.

Però bromes a part, la gent s'ha centrat en com de luxosa que és l'experiència d'emprovar-se roba nova en aquests vestidors. L'emprovador té unes lleixes per deixar les peces, la bossa i el que faci falta, i després té una sala octogonal de miralls, amb un d'ells interactiu.

Pots triar l'idioma (català, castellà i anglès), i el programa et pregunta l'estat d'ànim (si vens sola, si vols festa, si et sents romàntica). Per acabar de completar l'ambient, pots triar els colors i efectes dels llums ambientals, que ballaran i parpellejaran al ritme de la música de la teva elecció.

Pots veure tot el procés amb més detall en el vídeo de la tiktoker que va aixecar la llebre, Nuria Belda (@hello_itsnur) i la seva amiga (i el tros d'estona que es van estar ballant a gust allà dins):

@hello_itsnur Perdona això és una bogeria shhssh #probador #hym #bcn #paseodegracia #septiembre #fiesta @Mar Belda Ruiz ♬ so original - Nuria Belda

Com comenta la Nuria en el vídeo (que té unes altres 800.000 visualitzacions i més de 100.000 M'Agrada), en aquests emprovadors,

"la cua serà més llarga que la de pagar".