El cantant i compositor britànic George Michael va morir a casa seva el dia de Nadal, amb 53 anys, segons va informar el seu representant. "Amb enorme tristesa podem confirmar que el nostre estimat fill, germà i amic George ha mort pacíficament a casa seva durant el període nadalenc", va assenyalar aquesta font, que va demanar "privacitat i respecte" per a la família de l'artista. Michael, nascut a Londres i el nom real del qual era Georgios Kyriacos Panayiotou, va vendre més de 100 milions d'àlbums durant una carrera musical de gairebé quatre dècades i va guanyar dos premis Grammy.

L'agent de l'estrella del pop va afirmar que "no hi haurà més comentaris en aquest moment" sobre les circumstàncies de la seva mort. Tot apunta a un atac de cor.

Una ambulància de la regió central sud d'Anglaterra va rebre un avís a la localitat de Goring, al comtat d'Oxfordshire, a les 13.42 h GMT, un servei que els mitjans britànics han relacionat amb la mort del cantant i que segons la policia de Thames Valley no va implicar cap circumstància sospitosa.

El 2011, Michael es va veure obligat a cancel·lar diversos concerts perquè va haver de ser ingressat per una pneumònia que va estar a punt de posar fi a la seva vida. Aquest mes s'havia anunciat que el productor i compositor Naughty Boy estava treballant en un nou àlbum amb l'artista britànic, que va saltar a la fama juntament amb el seu amic de la infantesa Andrew Ridgeley amb el duo Wham!.Després d'abandonar aquesta formació, Michael va encetar una carrera en solitari que inclou èxits de vendes com Listen without prejudice vol. 1, el seu segon treball com a solista. Abans, havia publicat Faith, un àlbum arranjat, produït i escrit pràcticament en solitari pel músic britànic que va aconseguir quatre discos de platí al Regne Unit.

 

 

 

"Pot anar-se'n a la merda el 2016 ?"

Madonna s'ha acomiadat a les xarxes socials de George Michael d'aquesta manera. L'artista li ha dit adéu i ha lamentat una mort més en el món de la música aquest 2016, que ha hagut de dir adéu a Prince, David Bowie i Leonard Cohen.