Dilluns sorprenia una notícia al món de les celebrities: la separació del cantant David Bustamante i l’actriu Paula Echevarría, després d’una dècada com una de les parelles preferides del públic i les marques.

Aquest dimecres, Echevarría ha fet la seva primera aparició pública després de la notícia. En una sala de l’hotel Gran Meliá Palacio (Madrid) plena a vessar, el motiu de la convocatòria -el llançament de la fragància Sensuelle- ha quedat en segon pla respecte de la separació.

L’actriu asturiana ha intentat no perdre el somriure durant tota l’estona, si bé al final de l’acte ho ha tingut difícil per aguantar les llàgrimes, segons explica la revista ¡Hola!.

Al contrari del que es podia pensar, Echevarría no s’ha limitat a parlar només de la seva nova fragància, sinó que també de la ruptura amorosa. “Hi ha coses que s’han pronunciat que no són certes i d’altres que sí”, ha explicat l’actriu, tot i que negar-se a dir que és allò cert i què no.

Davant les preguntes dels mitjans, interessats pels motius de la separació, la ja ex de Bustamante ha explicat que "passen coses a casa meva, però no entraré en això. Si alguna vegada això és així, ho sabreu. No entraré en això".

 

A post shared by David Bustamante (@davibusta) on

"No estic trista, estic molt contenta. Tinc molts motius per estar contenta", ha volgut deixar clar Echevarría. Així, ha insistit que, malgrat tot, “estimo moltíssim en David i ell m’estima moltíssim a mi".