Revetlla de Sant Joan més fresca i humida de l'habitual. El pas d'un front aquestes últimes hores de dissabte farà baixar la temperatura, augmentar la nuvolositat i reactivar els ruixats. En el vídeo t'expliquem a quins indrets plourà durant la revetlla de Sant Joan, però ja us avancem que potser us farà falta un bon jersei i en alguns casos fins i tot el paraigua

 

Sant Joan fresc i humit 

Diumenge al matí encara tindrem ruixats entre el litoral central i el nord de la costa Daurada, tot i que la part més eficient podria quedar al mar. Jornada marcada per nuvolositat abundant al Camp de Tarragona, Penedès, àrea de Barcelona, Catalunya central, comarques gironines i a l'Aran. A la tarda ruixats aïllats en comarques com: la Selva, el Vallès, el Maresme, Osona i el Berguedà.

La temperatura, ai la temperatura, per celebrar el solstici d'estiu i la revetlla de Sant Joan ja podeu agafar jerseis i rebequetes perquè refrescarà de valent a gran part del territori. A més amb uns vents humits i marítims que augmentaran la sensació de fresca. Tramuntana a l'Empordà i mestral als Ports. 

Sense calor d'estiu a la vista 

Sortida de sol del dia de Sant Joan amb força nuvolositat, fins i tot alguna gota a punts de la costa sud. Més sol cap a l'oest, i algun ruixat de tarda a punts de muntanya del nord-est. Els dies posteriors els ruixats i les tempestes sembla que podrien tornar, preferentment al quadrant nord-occidental de Catalunya. El que sí que els podem assegurar que no preveiem cap gran calorada en tota l'última setmana de juny, la forta calor d'estiu encara és lluny.