Cap de setmana estiuenc amb temperatures màximes de rècord per ser abril. Temperatures de més de 30ºC que fins i tot han arribat als 33ºC aquest dissabte. Diumenge es tornaran a superar els 30ºC a molts punts del país. Però a patir de dilluns d'una cua de front donarà pas a una setmana primaveral, amb temperatures més fresques i alguns ruixats i tempestes!

 

La calor d'estiu té les hores contades:

Diumenge plenament estiuenc. Les màximes tornaran a superar els 30ºC a molts punts de l'interior del país amb un sol radiant i esplèndid. Tot i això, arribaran bandes de núvols alts i prims pel nord-oest. A més creixeran nuvolades al Pirineu Occidental que fins i tot podrien deixar alguna gotellada. Marinada moderada que no impedirà que se superin els 30°C a l'interior.

 

Setmana més fresca amb ruixats primaverals!

La setmana vinent tindrem més moviment meteorològic, amb unes temperatures que baixaran fins i tot per sota de la mitjana i algunes precipitacions. Però, dilluns encara tindrem valors entorn dels 30ºC a punts del Pla de Lleida, vall de l'Ebre i interior del Camp de Tarragona. A la resta del país el descens tèrmic es començarà a notar i d'intensificar els dies següents. A més, dilluns a la tarda, hi haurà ruixats i tempestes al Pirineu. Dimarts la notícia serà la baixada general de les temperatures i algun ruixat a punts del nord-est. Dimecres serà el dia més inestable de la setmana amb ruixats i tempestes primaverals a molts punts, i fins i tot neu al Pirineu. Seran dies amb vent de nord destacable, sobretot el dimecres a la zona de l'Empordà. La resta de la setmana encara podran quedar alguns ruixats aïllats, amb unes temperatures mínimes fresques i unes màximes molt menys càlides que les d'aquest cap de setmana.


🌳 Ets compromès amb la sostenibilitat del nostre planeta? Nosaltres també. Per això et convidem a la nostra comunitat GreeN on podràs calcular la teva empremta de carboni i reduir-la plantant arbres.