Revetlla de Sant Joan fresca, de jerseis i rebquetes, amb força nuvolositat i fins i tot algun ruixat. Tot això, amb noves pertorbacions a la vista la setmana que ve que enrederiran la calor d'estiu. T'expliquem tots els detalls de la previsió d'aquest Sant Joan al vídeo

 

Nit de Sant Joan fresca amb algun ruixat aïllat

Fins a la nit encara pot quedar algun ruixat entre el Berguedà i Osona, així com se'n podrien formar cap al Camp de Tarragona i el Penedès, poca cosa. El que sí que es notarà arreu del país serà l'ambient fresc. A l'hora de la sortida de sol força nuvolositat arreu tret de l'extrem nord del país. Fins i tot es podria escapar algun plugim al litoral sud. Al llarg de la jornada als núvols minvaran, excepte al sud. A la tarda creixeran nuvolades a punts de muntanya, que deixaran alguns ruixats al Pirineu oriental. La tramuntana i el mestral afluixen i s'imposarà el vent del sud arreu del país. Les temperatures comencen a remuntar, però recordin que la nit de Sant Joan encara serà fresca.

Més pertorbacions per acabar un juny gens càlid 

Dimarts les temperatures pujaran, però farà una calor suportable amb algunes tempestes localitzades al nord-est. Entre dimecres i dijous una nova pertorbació procedent de l'oest farà que les tempestes tornin a agafar protagonisme, preferentment al quadrant nord-occidental de Catalunya. Els dies vinents no preveiem cap gran calorada, el contrari, noves pertorbacions podrien arribar.