Després de quatre dies en què les precipitacions han estat les protagonistes el temps es tranquil·litza. Amb tot encara quedaran alguns plugims, gotellades i ruixats però més aïllats. Abans que arribi al cap de setmana les temperatures pujaran, però serà una calor confortable. Tots els detalls de la previsió del temps i l'última hora de les tempestes al vídeo:

 

Fins quan plourà?

Dijous fins a mig matí encara es pot escapar alguna gota entre el litoral i prelitoral central, i el sud de les comarques gironines. Núvols baixos i boirines matiners a molts punts del país que ràpidament donaran pas a una jornada assolellada amb alguns núvols inofensius. La tramuntana i el mestral afluixaran i s'imposarà un vent marítim de component sud. Les temperatures que comencen a tirar cap amunt, però amb valor que encara no arribaran als 30 °C.

Cap amunt, però no gaire 

Divendres serà el dia que les temperatures s'enfilaran més amb màximes que superaran els 30ºC a l'interior.  Núvols baixos a les comarques del litoral i prelitoral que podrien deixar algun plugim, així com nuvolades de tarda al Pirineu que poden deixar alguna gotellada.

Dissabte la inestabilitat tornarà a guanyar terreny amb alguns ruixats dispersos, aïllats i irregulars que viatjaran de sud-oest a nord-est. Poca cosa, tret del Pirineu on poden anar acompanyats de tempesta. Diumenge els ruixats no haurien de sortir del Pirineu. Pel que fa a les temperatures del cap de setmana; farà calor, però res exagerat, la que toca per l'època de l'any.