Ens espera una setmana ben diferent a la d'aquests darrers dies anticiclònics. Dimarts un potent front de tempestes creuarà gran part del país deixant aiguats, calamarsades, pedregades i fortes ratxes de vent! Us ho expliquem més detallat en el següent vídeo:

 

A l'espera de tempestes

DiIluns, ens espera una jornada molt similar a la de diumenge. Bandes de núvols alts i mitjans que circularan d'oest a est. A la tarda, de nou, alguns ruixats al Pirineu. Les temperatures sense canvis importants, de moment. El vent bufarà fluix de component sud, amb alguns cops més forts a la Costa Brava.  

 

Setmana inestable plena de tempestes

Dimarts un front de tempestes provocarà un canvi radical de la situació meteorològica. Tempestes que circularan d'oest a est ja de bon dematí, deixant forts patacs d'aigua, calamarsades i fortes ratxes de vent. A partir de llavors el temps quedarà molt inestable, amb ruixats i tempestes cada dia.

Dimarts les temperatures també baixaran, i quedaran per sota de la mitjana tota la setmana. Així i tot no estem pronosticant una setmana fresca, ja que les estones de sol, la temperatura serà molt agradable.