WhatsApp s'ha convertit en una de les aplicacions més utilitzades al món, des que pertany a Facebook o com se'l coneix ara com a Meta ha patit grans canvis i actualitzacions. El que ha implicat una sèrie de trucs a què recorren els seus usuaris per saltar-se algunes opcions, com per exemple saber si t'han llegit, encara que l'usuari amb qui vols parlar tingui el doble vist blau desactivat

Tipus de Check de WhatsApp

Tipus de Check de WhatsApp

Com saber si t'han llegit encara que el doble vist blau estigui desactivat?

Primer de tot, has de saber que si una persona ha desactivat el doble vist blau és per alguna raó que has de respectar. De fet, pot ser que no s'hagin desactivat aquesta funció per tu i que t'ho estiguis prenent personalment.

Aquest és un truc en el qual la persona definitivament pot detectar que vols saber si t'ha llegit, per tant, el recomanable és aplicar-lo en veritat quan sigui necessari realment.

Converses de WhatsApp

Què fer per saber si un contacte ha llegit un WhatsApp

L'avantatge és que per poder aplicar aquest truc de WhatsApp no t'has de descarregar alguna aplicació externa.

Passos per saber si han llegit un missatge a WhatsApp

Primer de tot has d'obrir el WhatsApp, crear un grup i afegir al contacte.

Una vegada que ja hagis creat el grup amb aquest contacte de qui vols saber si t'ha llegit, envia qualsevol missatge a aquest grup.

Ara que ja l'has enviat, si aquesta persona ho ha llegit, els dobles vistos es tornessin blaus, sense importar si aquest té desactivada aquesta funció per als xats privats.

Sabent això pots seleccionar el missatge i accedir a la informació de l'hora que l'ha rebut i llegit.

Aquesta és la manera en què pots determinar si una persona t'està ignorant en WhatsApp, així aquest tingui desactivat els doble vistos blau.

Un altre dels avantatges d'aquest truc de WhatsApp és que serveix tant als dispositius que compten amb iOS i aquells que treballen amb Android. Per tant, no importa l'equip amb què compte aquesta persona, pots recórrer a aquest mètode.

WhatsApp

Com saber qui ha llegit el teu missatge WhatsApp

Quina diferència hi ha entre vist i llegit?

Si després d'enviar un WhatsApp tens dubtes sobre si la persona ha llegit o no el teu missatge, aquesta explicació t'ajudarà: Si t'apareix el doble vist blau no hi ha dubte, la persona ha accedit a la teva conversa i ha vist el missatge. 

Has de tenir en compte que si el truc no et serveix és perquè hi ha la possibilitat que aquesta persona t'hagi bloquejat. Així sigui que ho hagi fet de manera temporal, no et serà possible saber si t'ha llegit.