Tot apunta que Twitter està llest per llançar el seu nou pla de subscripció a què han anomenat Twitter Blue. La plataforma de microblogging donarà a conèixer el nou servei de subscripció als usuaris nord-americans primer a un preu de 2,99 dòlars al mes, el que fa pensar que a Europa tindrà un cost similar de 2,99 euros.

La funció d'esborrar tuits és una cosa que molts usuaris de la xarxa social de l'ocell blau porten demanant des de fa moltíssim molt temps i, segons les informacions, poder accedir a aquesta funció serà possible, però tindrà un cost econòmic. Aquesta funció i d'altres poden arribar a Twitter a través d'un servei de subscripció Prèmium de nom Twitter Blue, que brindarà als usuaris funcions addicionals que la versió gratuïta no ofereix.

Twitter Blue explicarà amb la molt esperada funció d'esborrar tuits que permetrà als usuaris eliminar un tuit dins de l'interval entre els 5 als 30 segons posteriors a la seva redacció. Podràs desfer la publicació del tuit d'una manera semblant a la funció que ja té Gmail, per exemple, que et permet anul·lar l'enviament d'un correu segons després de prémer el botó. Els usuaris que s'abonin al servei de pagament també podran seleccionar on s'aplicarà la funció d'esborrar tuits, amb opcions que inclouen tuits originals, respostes i tuits citats.

TuitejantTwitter Blue permetrà esborrar tuits entre altres funcionalitats

Els subscriptors de Twitter Blue també podran utilitzar la nova funció de col·leccions que permetrà als usuaris guardar i organitzar tuits en una col·lecció que farà que sigui més fàcil de trobar en una data posterior.

A començaments de maig, Twitter va anunciar l'adquisició del bloquejador d'anuncis Scroll i el vicepresident de producte de Twitter va comentar que planejaven incloure Scroll com a part d'"una pròxima oferta de subscripció que estem explorant actualment".

Així mateix, el CEO de Twitter, Jack Dorsey, va dir el juliol passat que Twitter establiria un llistó molt alt per quan Twitter demanés els usuaris que paguessin per aspectes de Twitter.

La notícia sobre Twitter Blue és l'última incorporació que la plataforma ha agregat a la xarxa de mitjans socials, després de l'anunci d'una funció de propines perquè les persones paguin altres usuaris de Twitter directament pels seus tuits i continguts. Però en aquest cas, sembla que la companyia està demanant les persones que paguin per algunes noves habilitats divertides mentre piulen.