Des de fa uns anys, cada 6 de setembre se celebra el Dia Mundial del sexe. Un de tants "dia mundials" o "dies internacionals" dels que és ple el calendari i que en aquest cas té un sentit reivindicatiu i didàctic més que commemoratiu.

Per començar, no és casual que se'n celebri cada 6 de setembre, sinó que es tracta d'una picada d'ullet al qual les xifres del dia i el mes en qüestió són un 6 i un 9, que junts es fan referència a una de les postures més conegudes quant a les relacions sexuals. Però el fet que existeixi un Dia Mundial del sexe té, sobretot, una intenció de trencar tabús en tantes societats i àmbits, en els que un aspecte tan important com inherent a l'ésser humà és des de silenciat fins a mal vist o perseguit, segons els casos i les geografies.

Sexe

Per això, avui és un bon dia per conèixer tres de les millors apps sobre sexe que estan disponibles per al mòbil i que poden servir perquè les parelles gaudeixin, aprenguin o es diverteixin, al voltant d'un univers tan ric com el de les relacions sexuals. A continuació en veurem algunes de les més destacades per si et decideixes a provar-les en algun moment.

iKamasutra

Aquesta veterana aplicació ofereix el que el seu nom promet. Està escrit i il·lustrat amb gust i posa a disposició dels usuaris els milers d'anys que porta la tradició d'aquest conjunt de postures sexuals d'origen oriental. Compta amb més de 100 postures explicades i mostrades al detall, que són incloses en nou categories diferents, perquè les coneguin i practiquin des dels que comencen en un nivell Novell fins al qual sigui ja un Gran Expert.

Permet que cada parella interactuï amb el seu propi mòbil i es tracta d'un recorregut pel que els usuaris poden anar aprenent i exigint-se més en la seva intenció d'aconseguir més complicats reptes, sempre amb la intenció de passar una bona estona.

Està disponible només per a iOS i la pots descarregar des d'aquí

Parella

SexRoulette, joc per a parelles

 

Inspirat en el joc de la ruleta dels casinos, aquesta aplicació és tan senzilla com divertida de jugar. Compta amb una ruleta que es posa a caminar amb el dit i la destinació final de la qual assenyala 12 posicions i 12 postures per practicar-les. A més, la mateixa app ofereix diferents ruletes en funció de la intensitat de què desitgin gaudir els usuaris.

Està disponible tant en Android com en iOS

LOV – Jocs eròtics per a parelles

Una app pensada tant per a parelles com per jugar en grup. És molt entrentenida perquè ofereix fins a cinc jocs diferents, la qual cosa la converteix en una aplicació variada. Les cinc opcions són: Veritat o atreviment, Ruleta, Sex quiz, Prefieres i Veritable o Fals.

Està disponible només per a iOS i la pots descarregar des d'aquí