SpaceX és una empresa que s'ha caracteritzat per oferir viatges privats a l'espai, però en els últims dies s'ha donat a conèixer que ofereixen als seus usuaris el poder caminar per l'espai.

Aquest tipus de notícies criden l'atenció, ja que fins al moment aquestes caminades per l'espai han estat realitzades només per agències dels diferents governs del món, com la NASA, l'AQUESTA o la JAXA.

Polaris Dawn, la missió espacial de SpaceX

La companyia SpaceX ja està preparant-se per llançar la seva primera missió que inclou la caminada espacial. Una missió que serà completament comercial i que pel que sembla serà llançada a finals del 2022.

La missió ha estat anomenada Polaris Dawn, en la qual seran transportades 4 persones en una nau espacial Crew Dragon. El cridaner és que el viatge durarà uns 5 dies en total i en aquesta missió es farà la primera caminada espacial a càrrec d'una empresa privada.

Un dels tripulants de la Crew Dragon és Jared Isaacman, el reconegut multimilionari que ja ha viatjat en una nau espacial de SpaceX.

Polaris Dwan
Polaris Dwan

Hi ha detalls que de moment la missió espacial de SpaceX no ha donat a conèixer, detalls com els que seran els tripulants que tindran l'oportunitat de caminar o flotar per l'espai.

Un altre dels tripulants de Polaris Dawn ha indicat que perquè puguin fer la caminada és necessari que es facin millores en els sistemes de suport vital dels vestits.

En aquesta missió, Crew Dragon orbitarà la Terra a uns 1400 metres d'altura, convertint-la en la missió tripulada que més alt hagi volat.

Pel que serà una missió històrica i que pot sigui la que marqui la fita en els viatges comercials a l'espai i les caminades dels civils en l'espai exterior.

Només queda esperar que la nau Crew Dragon viatgi a l'espai i ens mostri com alguns dels seus tripulants fan la caminada.