Aquells que tenien pensat desfer-se del seu Playstantion 4 ràpidament per aconseguir la consola número 5 de PS s'han equivocat, i és que actualment la demanda de PS5 no ha estat compensada amb la quantitat d'ofertes.

Si bé la PS s'ha centrat a vendre el seu producte com el més modern del mercat, la mateixa Sony ha admès que l'escassetat de xips ha fet que no es produeixi la quantitat d'equips que esperaven.

PlayStation 5

PlayStation 5

El PS4 continua vigent

El Playstantion 4 continua sent una bona consola, i és que la mateixa Sony està pensant a fabricar més nombre de PS4 en aquest 2022, quan es creia que deixarien de sortir en el propi 2021. La raó? Els xips d'aquestes consoles són menys avançats, més econòmics i continuen oferint una alternativa econòmica a la PS5.

El PS4 continuarà fabricant-se, va avançar l'empresa Bloomberg. Segons Sony, mai no s'havien plantejat deixar de fabricar el PS4 de cara al futur, però sembla que aquesta situació està més unida a la poca fabricació de la consola número 5 que a una altra cosa.

PlayStation 4

PlayStation 4

La PS4 es va llançar l'any 2013 i ha venut més de 116 milions d'unitats fins ara, per tant, el nombre d'ingressos que obté Sony encara per la venda d'equips, jocs i serveis, és bastant alta.

El comerç del PS5 baixarà molt més

Des de Sony reconeixen que es reduirà encara més la producció del PlayStantion 5, la qual cosa fa encara més atractiu el PS4.

La pandèmia va afectar notablement a la venda i distribució del PS5. De quina manera? El procés de programari (jocs i components) es va tornar molt més lent i va provocar un augment de la demanda d'Hardware.

PS 4 i PS

Per a aquelles persones que no s'han endinsat en la tecnologia, pot ser que vegin inversemblant que hi hagi escases per "producció de xips". Tanmateix, això influirà considerablement en la compra de productes electrònics de cara al futur.

El consell és bastant senzill: Si comptes amb una PS5, hauràs d'esperar una mica més per esprémer al màxim la consola, i en cas de posseir un PS4, continuaràs obtenint un bon rendiment.