Un any més, mitjans de setembre és la data triada per la companyia de la poma per a l'Apple Event en el qual es presenten alguns dels nous vaixells insígnia. El d'aquest any se celebra aquest dimarts 12 de setembre a les 19:00 hores a la península. I no te'l pots perdre, perquè en aquesta jornada ens presentaran l'iPhone 15, i els fans estan ansiosos per conèixer les característiques i prestacions del nou model.

Aquí tens tot el que necessites saber per gaudir de l'esdeveniment i no perdre't la presentació.

On i com veure l'esdeveniment

Com dèiem, l'esdeveniment començarà avui les 19:00 hores peninsulars, i podrà seguir-se en directe mitjançant els canals habituals:

Ambdues opcions són, òbviament, gratuïtes, i solen funcionar molt bé, amb bona qualitat d'imatge i facilitat per al seguiment, o sigui que gaudir de l'Apple Event serà facilíssim.

Què sabem del nou iPhone 15

Òbviament, hi ha molt secretisme entorn del nou model, per la qual cosa fins a l'esdeveniment no sabrem què ens ofereix la companyia. Sí que coneixem alguns petits detalls, com que a partir d'ara tots els iPhones nous portaran Illa Dinàmica, que el port de càrrega serà de tipus C, i que vindrà en dues mides diferents, de 6,1 o de 6,7 polzades.

Encara que la presentació sigui el dia 12 a les 19:00, la prevenda no s'obrirà fins aquest divendres 15, i a botiga és possible que no arribi fins al 22 de setembre. I si el que busques és l'iPhone 15 Pro Max, hauràs d'esperar una mica més, perquè encara estan resolent alguns problemes tècnics i de subministraments amb la seva càmera.

I el preu? Tampoc no el coneixem encara, però es comenta que anirà una mica, o fins i tot bastant per sobre de l'iPhone 14, que ja superava els 1.000 €, o sigui que barat no serà. Malgrat això, sempre hi ha gent amb diners per comprar-los, i és possible que per a Nadal hi hagi ja escassetat.

Quins altres productes es presentaran

Encara que l'iPhone 15 atraurà totes les mirades, en aquest Apple Event sortiran altres productes sobre els quals els fans d'Apple també volen novetats. A més de les noves versions de sistemes operatius iOS, MacOS i WatchOS, s'espera la presentació del nou model Apple Watch Series 9 i Ultra, encara que no sembla que vagi a portar grans novetats respecte al model anterior.

Diferent seria el cas dels AirPods Max 2, que pel que sembla incorporen una nova tecnologia de cancel·lació del soroll i qualitat del so que milloraran molt l'experiència d'utilitzar-los.

Caldrà esperar a l'esdeveniment d'avui a les 19:00 per conèixer més detalls sobre tots aquests productes, així com de l'iPhone 15, o sigui que ja saps: com un clau a aquella hora al seu web o canal de Youtube, i a veure amb què ens sorprenen!