Malgrat que el Black Friday va començar com una oportunitat de comprar articles rebaixats de preu durant la jornada següent al Dia d'Acció de Gràcies als Estats Units, en els últims anys, els comerços han aprofitat per estirar les ofertes a diversos dies al voltant d'aquell tradicional dia de vendes rebaixades que és avui.

Al principi, el Black Friday se centrava en articles tecnològics, però últimament les ofertes s'han vist ampliades a tots els segments del comerç. Però en aquest article ens centrarem en productes que reuneixen dues característiques: que siguin articles electrònics i les ofertes del qual corresponguin realment a aquest mateix divendres de Black Friday.

Altaveu intel·ligent Echo Dot (4a generació)

Es tracta de l'altaveu intel·ligent més venut en la història d'Amazon. Compta amb un disseny compacte i elegant amb un so de qualitat en el qual les veus s'escolten clares i els greus equilibrats.

Amb ell es poden controlar mitjançant la veu serveis de streaming com Spotify o Apple Music, a més de la música o dels podcast que s'estigui reproduint en qualsevol part de la casa.

Així mateix, explica amb l'ajuda de l'assistent virtual Alexa que ofereix respostes a les preguntes, les notícies del dia o la previsió del temps.

Es pot adquirir per 29,99 euros amb un gran descompte del 50% sobre el seu preu original de 59,99.

Llanço Dot

Un súperventas com l'Echo Dot 4a generació es troba a un preu realment atractiu

Extensor de wi-fi eero

El router wi-fi d'eero es connecta al mòdem i proporciona una cobertura wi-fi ràpida i fiable de fins a 140 m². Proporciona una velocitat més gran que altres extensors gràcies a la seva tecnologia TrueMesh, que redirigeix el trànsit de forma intel·ligent per evitar la congestió, l'emmagatzemament en búfer i les caigudes de xarxa.

Amb un descompte del 40% sobre el seu preu de 109 euros, pots comprar-lo per tan sols 65,40.

QTshine Carregador Solar

Es tracta d'una bateria externa que pot utilitzar-se endollant-la a la xarxa o aprofitant les seves plaques solars. És compatible amb la pràctica totalitat dels dispositius electrònics que tenim a casa, entre ells qualsevol mòbil o tablet, siguin Android o Apple. Permet que es carreguin fins a dos dispositius alhora.

El preu original és de 36,99 euros, però en aquest Black Friday es pot adquirir per 18,96 euros (un descompte del 49%).

CarregadorAquest carregador és tan universal com capaç de servir per alimentar diversos dispositius alhora

Mòbil DOOGEE S88 Pro

Es tracta d'un dels telèfons més robustos del món, a prova de caigudes i tots tipus de cops. Pensat en principi per a un ús militar, des de fa uns anys es comercialitza a causa de l'atracció que produeix entre la gran majoria dels seus usuaris.

Malgrat el seu aspecte angulat i musculat, compta amb l'última tecnologia. Així, el seu sistema operatiu és Android 10 i té una memòria RAM de 6 GB i compte amb 128 GB de memòria d'emmagatzemament. Per si no n'hi hagués prou, la seva bateria de 10.000 mAh triplica la capacitat d'un mòbil a l'ús. Això sí, el seu pes és de 500 grams. Un peatge que cal pagar perquè pugui oferir l'enorme resistència que l'ha fet tan valorat.

Al seu preu de sortida de 269,99 euros li han aplicat una rebaixa d'un 20% i es pot comprar per 215,99 euros.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat