El iPhone 14, excepte si ens centrem en les qualitats fotogràfiques de les seves versions Pro i Pro Max, n'ha deixat satisfets molt pocs: encara que no té defectes notables, hi ha usuaris que troben a faltar un aspecte més Prèmium quant als materials i, per això, a Cupertino han pres ja una decisió d'aquestes que, si s'apliquen, ho canvien tot: el iPhone 15, o almenys alguns models de la gamma, podria ser (en part) de titani. Enuncio és plausible, perquè la marca porta ja mesos treballant en el desenvolupament de sistemes que permetin incorporar aquest metall noble als seus ordinadors, tablets i telèfons.

titani
 

Filtració

La informació acaba de facilitar-la aquesta mateixa setmana ShrimpApplePro, expert en la matèria, a través del portal PhoneArena: els seus laterals es fabricaran en titani, un material molt més car i aparent que l'alumini del IPhone 14 o l'acer inoxidable del iPhone 14 Pro. El marc, a més, es corbarà cap a la posterior del telèfon, el que suposarà un canvi complet en relació amb els models actuals, en els quals dominen els angles rectes. La posterior, en vidre, combinada amb les vores corbes li atorgarà una personalitat amb la qual el iPhone 14 ni tan sols somia.

El preu, més de 2.000 euros

La marca, com era d'esperar, res no diu, però ShrimpApplePro dona per fet que el titani només se n'utilitzarà en els iPhone 15 de més alta gamma, com l'actual Pro Max, que passarà a dir-se Ultra. Si tot es confirma, el seu preu passarà dels 2.000 euros