L'any passat va ser el de l'estrena del servei de streaming audiovisual HBO Max als Estats Units. Pertanyent a la companyia WarnerMedia, HBO Max també va començar a emetre a Llatinoamèrica i ara –tal com va prometre que faria en 2021– començarà el seu servei a Espanya i als països nòrdics aquesta tardor. Més endavant, seguiran per Europa Central i de l'Est i Portugal el 2022.

Segons han confessat els dirigents de HBO Max, Europa és una gran prioritat per a la companyia i el següent pas lògic després d'haver aterrat amb èxit als Estats Units i a Llatinoamèrica. Tot i així, reconeixen que l'aposta pel Vell Continent és emocionant però que són totalment conscients que és un mercat complicat.

La intenció de la companyia és oferir el catàleg de WarnerMedia, incloent les produccions originals de HBO Max, DC Universe, Warner Bros, TNT i Cartoon Network, a més d'altres produccions de tercers. D'aquesta manera augmentarien de manera molt significativa l'oferta actual de HBO.

HBO Max móvil

HBO Max busca històries que tinguin un gran atractiu i a més busquen que quan la companyia arribi a un país nou, els usuaris sentin que el seu negoci se sent com si fos del mercat en el qual opera. A més de la seva estrena als Estats Units, HBO Max va començar el seu camí el juny a 39 territoris de Llatinoamèrica.

Encara que s'ha confirmat que HBO Max arribarà aquesta tardor, ara per ara no es coneix la data exacta ni tampoc el preu que tindrà la subscripció, encara que com a orientació poden servir els 14,99 dòlars al mes. De la mateixa manera queda per saber si a Espanya s'oferirà la modalitat més barata, la rebaixa de la qual es donaria a canvi d'incloure anuncis a la plataforma. Aquest servei amb anuncis, als Estats Units costa 9 dòlars mensuals.

Això sí, com ha succeït amb altres plataformes de streaming audiovisual, en principi s'espera que HBO Max ofereixi la possibilitat de provar el servei de manera gratuïta durant un mes, la qual cosa permetrà veure sèries tan cèlebres i valorades com és Juego de Tronos.