Hi ha aplicacions que tenim a l'Smartphone, sabem el bona que són, però de la mateixa manera no li traiem el màxim profit, una d'ella és Google Maps.

Molts pensen que l'App només funciona per donar-te una adreça específica o per jugar a quant demorem a peu de Roma a Madrid (admet que ho has fet), tanmateix; et prometem que té moltíssims més trucs.

Com puc alinear el meu Google Maps amb el meu cotxe?

De moment, i tret que el teu cotxe compti amb un dispositiu intel·ligent integrat, això no és possible del tot. Tanmateix, sí que pots activar la funció del GPS del teu telèfon i treure el màxim profit al mateix, el millor, és que el monitoratge permet que puguis avançar en temps real en la adreça.

Aquesta app és moltíssim més que un simple "Maps" d'informació. Es tracta d'una eina que et permet trobar destins i millorar la teva experiència a la carretera, a més de brindar-te seguretat per a tu i per als teus.

Google Maps vol que no perdis el teu cotxe de vista

Google Maps vol que no perdis el teu cotxe de vista

Trucs que té Google Maps

A continuació, et donarem una sèrie de trucs que podràs generar amb aquesta app:

Teknautas. Aquesta funció és perfecta per a les persones que van soles al cotxe i volen una adreça sense parar. Com fan? Diuen "Ok Google" i tant en Android com a Siri, s'activarà la funció. Preguntaràs per un establiment i et dirà on és.

Guardar on t'has ubicat. Si estàs pensant en una adreça, prop d'un poble o alguna cosa així, pots guardar la ubicació i adreça, de manera de tenir accés a ella fins i tot si el senyal ha fallat. D'aquesta manera, estaràs tot el temps amb adreça en mà.

Pots saber on aparcar

Pots saber on aparcar

Comparteix la teva ubicació. Això és vital per als viatges solitaris. Podràs en temps real donar a conèixer la teva ubicació amb qui decideixis. Te'n vas a l'opció "Compartir ubicació" i en qüestió de segons podràs passar-la a un xat de WhatsApp o una altra missatgeria a un tercer.

Alerta del covid-19. És una de les seves últimes funcions, tens la possibilitat d'esbrinar com està una regió amb el covid-19. Nombre de casos, llocs de risc, hospitalització i fins i tot on realitzar proves o revisions. Això et farà sentir molt més segur.

Google Maps és una aplicació que resumeix tot el que està bé en qüestió d'ubicació i trasllat.