És increïble com una App ha aconseguit generar un verb per als seus creadors de continguts més importants. No ho entens? T'ho expliquem: Avui dia, un denominat "tiktoker" és un influencer, més no necessàriament el segon utilitzi la primera app.

Forbes, coneguda per fer rànquings de qualsevol plataforma o servei que produeixi diners, ha decidit generar un rànquing de les tiktokers més famoses i millors pagades de 2021, va resultar que són unes germanes que planegen destronar les germanes Kardashian.

Les germanes D'Amelio dominen la plataforma

Si estàs interessat en conèixer sobre TikTok, et diem que les germanes D'Amelio, Charli i Dixie, són considerats les tiktokers amb més ingressos de tota la plataforma.

En aquest últim temps s'han comparat moltíssim amb les celebritats Kardashian gràcies a la similitud de la seva fama. "The D'Amelio Show" existeix, i encara més, es troba disponible gràcies al suport que ha donat al xou agències com The Walt Disney i NBCUniversal.

The D'Amelio Show

The D'Amelio Show

La sèrie ja compta amb almenys una segona temporada garantida i s'ha vist Dixie (la millor paga) en conjunt amb els Jonas Brothers i Ed Sheeran.

Durant 2021, Forbes va trobar que les estrelles de TikTok van guanyar en conjunt un total de 49,16 milions de dòlars. Què significa això? que van augmentar fins i tot en un 200% els seus guanys respecte al 2020.

Avui dia, les noies ja no es troben només en TikTok, tanmateix, és habitual veure en els seus continguts audiovisuals a marques com Amazon, Louis Vuitton i McDonald 's.

Germanes D'Amelio

Germanes D'Amelio

Quant costa un TikTok d'aquestes influenceres?

Que ningú no et digui que les xarxes socials no són un producte rendible, les germanes D'Amelio han aconseguit generar una marca realment atractiva de consum. De fet, hi ha rumors que un sol contingut pot costar fins a 442,850 euros. Si ho estàs considerat, et diem que generalment les audiències que consumin les publicacions de les D'Amelio tenen un sostre de 25 anys. És un contingut dedicat especialment als joves.

TikTok continua fent estrelles

TikTok continua fent estrelles

Si encara no has escoltat sobre aquestes germanes, és molt probable que en els propers anys, vegis que aquestes germanes no només dominaran la pantalla petita, sinó també les tendències de vestimenta i estil en els joves.