Un dels invents que més expectativa ha creat en l'home des de la seva creació ha estat la televisió, el 2022 no canviarà aquesta tendència, al contrari, segurament et sorgiran moltes més ganes d'adquirir un TV.

El CES de Las Vegas és l'epicentre de la televisió cada any. Quina és la tendència? Si el cinema ha arribat en format streaming, ara necessita plataformes o equips que recolzin la qualitat d'imatge del cinema, i això és el que han fet les marques d'electrodomèstics.

Les opcions de Samsung

La mida serà el principal atractiu que planeja oferir Samsung. Aquesta marca coreana portarà un televisor que utilitza tecnologia Micro LED. Cada part de la pantalla està feta de colors vermell, verd i blau.

Quina és la novetat? Aquesta és la tecnologia que s'utilitza per a imatges d'estadis, sales de concerts, etc. La diferència és que cada LED està perfectament generat per oferir una qualitat d'imatge única.

De moment, les opcions de tv seran models de 89, 101 i 110 polzades. A més, cada televisor compta amb so Dolby Atmos.

QLED

QLED

I hi ha opcions més petites? Sí. De moment, la tecnologia serà QLED per als televisors més petits.

Proposta de LG

Actualment, la proposta de LG és la creació d'un sistema de retroil·luminació a les pantalles, ja que cada punt de la imatge s'encarrega d'emetre la seva pròpia llum. Les pantalles més comercialitzades, o almenys les que més es produiran, són unes pantalles OLED de 97 polzades i un altre model de 42 polzades per part de l'empresa.

Pantalles OLED de 97 polzades

Pantalles OLED de 97 polzades

Cada TV de LG el 2022 tindrà un suport HDMI 1.2ª. No coneixes el format? És el mateix HDMI, però ara ofereix fins i tot més suport de color que el d'altres TV.

Sony i una proposta a les consoles

Has de saber que Sony sempre ha generat consoles però també TV que funcionin perfectament amb ells. Cada pantalla del model a95K de Samsung compta amb un panell conegut com a QD-OLED. També comptarà amb models convencionals.

Pantalla del model a95K

Pantalla del model a95K

Si vols adquirir una nova pantalla per a 2022, la millor opció és indagar sobre les marques que hem parlat i en relació amb la seva qualitat-preu, escollir la millor opció.