L'actor madrileny Guillermo Toledo Monsalve, més conegut com a Willy Toledo, s'enfronta a la justícia després d'haver insultat Déu i la Verge Maria a la xarxa social Facebook en una publicació en què denunciava l'obertura d'un judici oral contra tres dones que van fer una processió pels carrers de Sevilla amb caràcter paròdic, que portava per nom la 'Processió del Cony Insubmís'.

El jutjat d'instrucció número 40 de Madrid ha obert diligències prèvies contra l'actor per una denúncia que ha arribat per part de l'Asociación de Abogados Cristianos pels comentaris de Toledo a Facebook. La fiscalia l'acusa d'un presumpte delicte contra els sentiments religiosos. Després d'haver-se conegut la notícia, són moltes les personalitats que han sortit en la seva defensa a les xarxes socials.

L'escrit pel qual ha estat denunciat no només defensava l'actuació atea de les tres dones, sinó que també insultava figures religioses com Déu i la Verge Maria: "Jo em cago en Déu i em sobra merda per cagar-me en el dogma de la santedat i virginitat de la Verge Maria. Aquest país és una vergonya insuportable. Em pot el fàstic. Aneu-vos-en a la merda. Visca el cony insubmís", reivindicava Toledo.