Mai s'havia suspès un partit de la Segona Divisió de futbol espanyola pels insults d'una part de la grada. Fins avui. Els aficionats del Rayo Vallecano recorden l'ucraïnès Roman Zozúlia quan va fitxar per l'equip i va ser expulsat en menys de 24 hores el febrer de l'any 2017. Van considerar que era un neonazi per donar suport als militars del seu país amb fotografies que van transcendir a les xarxes socials.

Aquesta tarda, Zozúlia ha tornat al camp del Rayo vestit amb els colors de l'Albacete i la rebuda ha tornat a ser la mateixa. Crits de "puto nazi" s'han anat repetint fins que, amenaçats pel mateix equip de l'ucraïnès que no estava disposat a acceptar els insults, s'han negat a seguir jugant.

zozulya 

La segona part ja no ha començat i la resposta dels seguidors del Rayo també s'ha fet escoltar: "Era una broma, Zozúlia era una broma". Aquí teniu el moment:

Fins i tot els Bukaneros, el grup d'aficionats del Rayo, han fet mofa posteriorment titllant a Zozúlia del contrari, de comunista.

Ara s'haurà de veure com es resol el partit, seguint el reglament, l'Albacete perdria els punts. Des d'Ucraïna, el cas Zozúlia sempre s'ha considerat que, tot plegat, forma part d'un pla des de Rússia per atacar el jugador ja que en cap cas creuen que sigui un neonazi. Però no només els aficionats del Rayo han titllat Zozúlia de nazi veient el seu passat. El líder de Podemos, Pablo Iglesias, també s'ha mostrat contrari a fitxar aquest jugador en qualsevol equip espanyol.

D'altra banda, la Lliga ja ha expressat en un comunicat la seva condemna pel que considera que són insults de "racisme, xenofòbia i violència" contra el jugador. En el seu moment, el president de la Lliga, Javier Tebas, ja li va mostrar tot el seu suport.