Una cinquantena de veïns s'ha concentrat aquest dijous a la tarda a les portes de l'Ajuntament del Masnou per protestar per l'intent d'agressió sexual que va tenir lloc durant la matinada de dissabte. La protesta ha deixat cinc ferits, segons apunta El Periódico.

Com a resposta, diversos col·lectius antifeixistes també han cridat a mobilitzar-se al mateix lloc, una hora abans, per demanar que no es criminalitzi tot el col·lectiu i en contra del racisme. Prop de 400 persones hi han anat.

Diverses dotacions de la BRIMO del Mossos han hagut de fer acte de presència davant de l'Ajuntament per separar les dues concentracions i evitar enfrontaments.

Tot i això, s'han viscut moments d'alta tensió entre uns i altres. Diversos membres de la concentració en contra dels MENA s'han encarat a la resta de veïns concentrats i els Mossos els han hagut de separar.

Tot seguit, s'han dirigit a l'alberg on s'allotgen una cinquantena de menors no acompanyats, que també els ha hagut de protegir la policia, i han cridat insults des de fora de la tanca. Allà els Mossos han detingut un dels assistents a la concentració antifeixista, que ha quedat en llibertat hores més tard. 

Fonts de l'alberg de Xanascat on s'allotgen els menors han explicat a l'esmentat mitjà que cap allà les nou de la nit s'ha confinat els menors a dins de la casa perquè fora hi havia una baralla. El Sistema d'Emergències Mèdiques ha hagut d'atendre cinc ferits de diversa gravetat. Tres d'ells són menors del centre i un és un agent dels Mossos.