Una turista canadenca que va utilitzar la plataforma Couchsurfing per allotjar-se gratuïtament a Barcelona va ser agredida sexualment pel seu amfitrió. La víctima, de 23 anys, va contactar amb l'home a través de l'aplicació i van acordar que la jove podria dormir uns dies al seu pis en un llit individual. Quan la dona es va presentar al domicili, l'agressor li va explicar que haurien de dormir junts i va aprofitar la nit per fer-li tocaments i abusar d'ella. El fiscal demana per l'acusat sis anys i tres mesos de presó.

Els fets es van produir el passat 13 de març, quan la jove canadenca va contactar amb en Usman Yaquoob, un ciutadà paquistanès que oferia allotjament gratuït a través de Couchsurfing. L'home -que utilitzava el sobrenom de Danni a la plataforma- va pactar amb la turista que es podria quedar al seu pis uns dies en un llit individual mentre visitava la ciutat. En arribar al domicili, el seu amfitrió va explicar-li a la dona que haurien de dormir junts perquè, finalment, l'home no disposava d'un lloc extra perquè ella dormís. El ciutadà paquistanès va assegurar-li que no hi hauria cap problema, que ell era "homosexual" i no era el primer cop que dormia amb turistes del sexe femení al mateix llit.

Un cop de nit i amb els dos al llit, Yaquoob va començar a besar la jove i fer-li tocaments als genitals, malgrat les constants reticències i negatives de la canadenca. L'home va continuar i va aplicar-li vaselina via anal a la dona, introduint-li els dits i refregant-li el seu penis.

La turista va quedar atònita i espantada, ja que no coneixia ningú a la ciutat a banda del seu agressor, no tenia un lloc on refugiar-se i perquè no sabia del que podria ser capaç el seu amfitrió. 

Yaquoob s'asseurà aquest dimarts davant el jutge acusat d'un delicte d'agressió sexual. El fiscal demana pel ciutadà paquistanès una pena de sis anys i tres mesos de presó.