La Guàrdia Civil ha intervingut prop de 3.500 bosses falsificades que estaven preparades per ser distribuïdes entre els venedors ambulants de Barcelona. Els articles falsos -de les marques Chanel i Yves Saint Laurent- s'han interceptat en quatre registres realitzats a locals comercials del polígon industrial Badalona Sud de Badalona. El material decomissat estaria valorat en més de 7 milions d'euros i la policia investiga la implicació en el cas de quatre persones de nacionalitat xinesa.

top manta badalona

Els locals comercials registrats es dedicaven a la venda a l’engròs de productes falsificats tant a petits comerços com a manters, que després venien els articles en punts emblemàtics de la ciutat. La majoria del material que comercialitzaven eren bosses i carteres i estava destinat al top manta.

top manta badalona

La investigació policial va començar arran de les denúncies de les marques registrades i perits de les pròpies empreses han participat de l'operació revisant els articles comissats per certificar que es tracta de falsificacions. Els investigats -tres homes i una dona- podrien enfrontar-se a pena per un delicte contra la propietat industrial. La Guàrdia Civil ha fet arribar les diligències corresponents al Jutjat d'Instrucció de Badalona.