Entre els possibles objectius de la cèl·lula terrorista dels atemptats de Barcelona i Cambrils, a part de la Sagrada Família, hi havia diverses sales de festa. Les més grans de Barcelona, de fet.

Els terroristes tenien com a referents els atacs a França i pretenien imitar l'atemptat a la sala Bataclan de París, segons consta en el sumari al qual ha tingut accés El Nacional.

La policia ha trobat en els mòbils dels terroristes diverses cerques d'objectius entre les quals hi ha la Sala Bagdad, Razzmatazz i la discoteca Pacha. Els terroristes fan una cerca molt clara el 12 de juliol: "les discoteques més grans de Barcelona". Segons l'informe policial, els terroristes fan una cerca individualitzada de cada una de les sales i després en fan una altra de general buscant "les discoteques gai sitges" i "les discoteques gai Sitges la més gran".

Segons els investigadors "els objectius estarien plenament en la línia de les directrius de l'organització Estat Islàmic (Daesh). El 25 de novembre del 2014 l'Observatori Sirià de Drets Humans (OSDH) va registrar la primera execució per lapidació, per part d'executors de Daesh, d'una persona acusada de ser homosexual. L'atac més significatiu portat a terme per un seguidor d'aquesta organització terrorista va ser l'atac a la sala Pulse a Orlando (EUA), molt popular de la comunitat LGTB d'aquesta població, el juny del 2016. L'esmentat atac va causar cinquanta morts i un nombre similar de ferits".

El 13 de juliol la cerca es deriva cap a festivals al voltant del 19 d'agost. I busquen: "rototom sunsplash festival 2017 benicassim", "Todos los festivales 19.08.2017 en la comunidad valenciana" i "Carpas Benicassim 19.8.2917".

I a més fan atres cerques: "agenda concerts barcelona"," festa major Sitges 2017 " i "festa major Sitges els Barranques".

El Barça, el Girona i l'Espanyol en el punt de mira

La cèl·lula gihadista va buscar també entre esdeveniments esportius. I ho van fer centrant-se en els tres equips de primera divisió. La cerca és: "Els propers partits que es jugaran al campnou","estadi Girona", "estadi del espanvol" i "Tots els partits lliga bbva 217".

Els Mossos també veuen la còpia en atemptats anteriors: "En aquest sentit cal destacar que l'atac a un camp de futbol tampoc és un fet nou, ja que en els atacs de París del 13 de gener del 2016 es va atemptar contra l'Estadi de Saint Denis (París), durant un partit internacional de la selecció francesa".

El 14, 15 i 16 d'agost les cerques se centren en el Camp Nou. Busquen informació sobre el partit entre el Betis i el Barça i sobre la porta 18 de l'estadi.

Els investigadors donen total credibilitat al Camp Nou com a objectiu terrorista: "El que finalment apareix com un objectiu molt probable de l'atemptat terrorista (o un dels objectius), és el camp de futbol del FC Barcelona, tant per les diverses combinacions que s'utilitzen en les recerques com el nombre d'elles. A més cal destacar que aquest mateix cap de setmana, el diumenge dia 20 d'agost del 2017, es va disputar el partit FC Barcelona - Betis, corresponent a la Lliga professional de futbol".

Castor?

Els dies 14 i 15 fan la recerca "Petróleo GAS alcanar". 

Quan la policia fa la mateixa cerca en el mateix motor d'Internet, hi apareix informació sobre la polèmica generada arran de la planta "Castor", d'extracció i emmagatzematge de gas davant la mateixa costa d'Alcanar.