El jutge que investiga la violació múltiple a una jove de 18 anys a Sabadell ha acordat enviar a la presó un dels set detinguts que ja ha interrogat i deixar en llibertat la resta, als quals obliga a comparèixer setmanalment al jutjat i als qui prohibeix sortir d'Espanya.

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), després que ahir la Fiscalia va demanar presó per als set detinguts que van comparèixer davant del jutge, el titular del jutjat d'instrucció número 2 de Sabadell ha ordenat avui que només un ingressi a la presó, si bé altres dos també seran tancats per altres casos pendents.

El jutge manté la causa oberta per un delicte d'agressió sexual comès materialment per tres persones, dels quals dos estarien entre els set investigats que han passat a disposició del magistrat.

Els Mossos d'Esquadra van detenir ahir a la nit un suposat vuitè implicat en l'agressió sexual, que encara segueix a comissaria en espera de passar a disposició del jutge les pròximes hores.