El polèmic compte de Twitter atribuït a un jutge ha posat el cadenat i ha protegit els tuits, que abans tenia públics. Això s'ha produït hores després que ahir El Nacional.cat avancés que un jutge camuflat a Twitter atacava l'escola catalana. 

És l'usuari @EstadoCharnego i s'identifica amb el nom de Randy Watson. A més, el compte obert des del 2014, el segueixen 6.340 persones, entre ells molts advocats o professionals relacionats amb el sector de la justícia.

Twitter jutge

L'usuari que s'identifica com a Randy Watson no se n'amaga de la seva condició de jutge. Tampoc de les seves opinions polítiques, ni sobre el seu parer en relació amb qualsevol altra qüestió que li passi pel cap. Aquesta incontinència a les xarxes ja ha provocat que el seu compte hagi cridat en repetides ocasions l'atenció a alguns mitjans per la contundència de comentaris considerats, entre altres coses, masclistes.

Per si hi havia algun dubte sobre la seva condició de magistrat, ell mateix l'acreditava aquest dijous mostrant en una piulada el diploma que ha aconseguit en un Curs de Formació Continuada amb perspectiva de gènere del Consell General del Poder Judicial (CGPJ). Es tracta d'un curs de 50 hores de durada, del qual, tanmateix, no sembla haver tret massa profit. Els comentaris de les seves piulades segueixen sense estalviar-se referències masclistes i sexistes que podrien semblar més pròpies d'una matinada de barra de bar que de les reflexions d'un representant de la judicatura.

Tuits deplorables

En una piulada publicada dimarts no va tenir inconvenient a explicar com els jutges haurien d'actuar davant de les peticions de la Generalitat. "Potser va sent hora que els jutges desestimem qualsevol petició de la Generalitat de Catalunya, tinguin o no raó", aconsella. Considera que davant les crítiques del Govern als jutges, això no seria prevaricar sinó reciprocitat.

twit @EstadoCharnego

Aquest dimecres anava més enllà i apostava per tancar a la presó el president de la Generalitat, Pere Aragonès, per posar fi a la pandèmia de la Covid-19.

twt @Estadocharnego

Una piulada publicada la setmana passada atribueix les reivindicacions feministes a 'descerebrades' dirigides per mascles alfa, i pronostica un fosc futur per a les dones arran de la lluita per erradicar la violència masclista.

tw @Estadocharnego

Més recentment, el digital Nius va identificar el jutge Carlos Antonio Vegas amb el perfil de Randy Watson quan es va convertir en el primer jutge que avalava un acomiadament en ERTO, com a magistrat del jutjat número 1 del social de Barcelona.

Sigui qui sigui, aquells qui aterren al tribunal de Randy Watson poden fer-se una idea del que s'hi poden trobar només donant un cop d'ull als darrers dies del seu perfil de Twitter.

tuit 4

 

 

Imatge principal: La Ciutat de la Justícia a Barcelona