endesa cop25

El president del govern espanyol en funcions, Pedro Sánchez, tornarà aquest dimarts a la Cimera del Clima que se celebra a Madrid per reunir-se amb diferents autoritats de Nacions Unides i nord-americans, el dia que comença el tram ministerial del COP25.

La seva agenda inclou cinc trobades, tots a la tarda, que començaran a les 16.00 hores amb Al Gore, exvicepresident dels EUA i una de les referències a nivell mundial en la lluita contra el canvi climàtic.

Sánchez conversarà després, a les 16.30, amb el president de l'Assemblea General de les Nacions Unides, Tijjani Muhammas-Bande, i mitja hora més tard, a les 17.00, amb el president de Bloomberg Global Business Forum, Michael Bloomberg.

L'exsecretari d'Estat dels EUA John Kerry a les 17.30, i el director general de la FAO, Qu Dongyu, a les 18.00, seran els seus següents interlocutors al Recinte firal d'Ifema, on se celebra la XXV Conferència de Nacions Unides sobre Canvi Climàtic (COP25) fins divendres, dia 13.

Finalment, Sánchez es veurà amb el vicepresident primer de la Comissió Europea, Frans Timmermans. El cap de l'Executiu ja va estar allà el passat dia 2 per inaugurar, juntament amb el secretari general de l'ONU, António Guterres.