El pare del futbolista argentí Lionel Messi, Jorge Messi, ha estat detingut aquest dijous a Rosario (Santa Fe, Argentina) per suposadament atropellar un motorista, van informar mitjans locals.

L'incident es va produir a la localitat de Rosario a prop de les 20.00 hores (23.00 GMT), quan el pare del jugador del Barcelona va xocar contra un jove motorista que va ser derivat a un conegut hospital de la ciutat on serà examinat per metges i que encara es reserva la gravetat dels traumatismes, encara que, segons va informar la cadena argentina TN, pateix únicament "lesions lleus".

El progenitor del capità de la selecció argentina es trobava detingut a la comissaria rosarina número 15, encara que s'espera que sigui de forma provisional.

El fiscal de guàrdia haurà d'estudiar la possibilitat d'obrir una acció contra Jorge Messi si les lesions patides pel jove ho requereixen.

A la comissaria es realitzarà una prova d'alcoholèmia al pare del jugador del Barça i avaluaran el seu estat de salut.

El xoc es va produir al sud de la ciutat, al barri on Messi va viure en la seva infantesa i on encara resideixen els seus familiars.