Just aquesta setmana va fer 90 anys que Francesc Macià, fundador d'Estat Català (1922) -el primer partit independentista de la història de Catalunya-, va tornar de l'exili. Però, què va fer durant els vuit anys que va estar exiliat? Amb quin objectiu es va crear Esquerra Republicana de Catalunya? Quins partits es van posar d'acord? Tenien tots la mateixa ideologia o només un objectiu en comú? Quin? 

 

Francesc Macia retorna de l'exili per a ser president. Macià al seu retorn. Font Blog Llibertat

Totes aquestes preguntes i més, les resoldrà l'historiador Marc Pons al seminari “Macià, l’estadista que va posar d’acord independentistes i federalistes” que impartirà el pròxim dilluns dia 1 de març a les 12 h del migdia en exclusiva pels subscriptors d’ElNacional. Com sempre, la conferència es durà a terme de manera telemàtica per Zoom pels subscriptors que hi vulguin assistir.

Per participar en el seminari, heu d’enviar un correu a club@elnacional.cat fins dilluns a les 9 del matí.
 

Fer-se membre del Club és molt senzill
El nostre club de subscriptors és un lloc de confluència de tots aquells que confien en nosaltres, ens estimulen amb els seus elogis i les seves crítiques i amb qui compartim una visió de Catalunya. Si voleu ser-ne membres o senzillament ajudar-nos a seguir sent el mitjà digital de referència a Catalunya aportant un donatiu, doncs, només heu de clicar aquí i començar a formar part de la nostra família.