El País haurà de publicar una rectificació pel reportatge "Una semana en la burbuja de TV3" (a la web: "Una semana viendo solo TV3"), que la televisió pública catalana considera que perjudica la seva imatge. El diari va refusar la petició de TV3 de publicar la rectificació i ara l'hi obliga el jutjat de primera instància 20 de Barcelona. La sentència es pot recórrer.

L'article el signava Íñigo Domínguez i es va publicar diumenge 12 de novembre. A l'edició impresa ocupava dues planes. Les falsedats i inexactituds no eren poques. Deia, per exemple, que el dia de la vaga general, TV3 tot just n'havia proporcionat dades i parlava de seguiment desigual. En la seva rectificació, TV3 demostrava el contrari amb diversos exemples.

El País també deia que l'informatiu infantil InfoK havia utilitzat la imatge dels Jordis per explicar què és un pres polític. Però en el vídeo no apareixien els Jordis, sinó dos periodistes del mateix programa. També assegurava que TV3 "mai parlava de la fuga d'empreses". Segons la sentència, tant els telenotícies com Els matins n'havien parlat en més de 30 ocasions aquella setmana.

El diari madrileny haurà de rectificar una altra falsedat: que els polítics de Ciutadans o del PSC no apareixien fins al minut 20 dels informatius o que els partits espanyols o Espanya no existeixen a TV3.

El reportatge també oferia dades inexactes sobre la cobertura de TV3 del cas dels professors de la Seu d'Urgell acusats d'incitar a l'odi, o de la declaració de Carme Forcadell al Tribunal Suprem.

La sentència obliga El País i el seu director a publicar la rectificació en les versions impresa i digital amb el mateix tipus de lletra i paginació.