On pots cobrar un premi de la Grossa de Nadal 2022? Segurament et fas aquesta pregunta davant de l'expectativa de guanyar alguna cosa amb el sorteig de la Grossa de Cap d'Any. Hi ha algunes variables a tenir en compte respecte a anar a buscar els diners que hagis obtingut amb la Grossa. Per començar, el teu bitllet amb el número premiat és físic o digital? Després està la quantitat de diners. Si són menys de certa quantitat, hauràs d'anar a un tipus d'establiment. En el cas que tinguis un bitllet virtual, la quantitat del premi determinarà si els diners passen primer pel teu moneder virtual de Loteries de Catalunya o si el tindràs automàticament en el teu compte bancari. Resolem aquests casos punt per punt per aclarir aquests dubtes sobre els premis de la Grossa de Nadal 2022.

🔴 Grossa de Cap d'Any 2022, DIRECTE | Sorteig i última hora dels números premiats

🔎 Comprovar Grossa de Nadal 2022: cercador de números premiats i bitllets
 

Grossa de Nadal 2022: on cobrar un premi d'un bitllet físic de la Grossa de Cap d'Any?

T'ha tocat un premi de la Grossa de Nadal 2022 i el teu bitllet amb el número premiat és en format físic? Abans de res: enhorabona! Seguidament, t'expliquem on t'has de dirigir per cobrar el teu premi. Tot depèn de la quantitat de diners que et corresponguin:

  • Si el premi (o els premis acumulats) de la Grossa de Nadal 2022 és de 120 euros o menys: pots anar a qualsevol establiment autoritzat a vendre aquesta Grossa i que a més disposi de terminal. Alguns d'aquests establiments de forma totalment opcional poden optar a pagar premis de fins a 1.999,99 euros. És millor preguntar als dependents o propietaris sobre això. Podràs optar per aconseguir el teu premi al comptat o que et transfereixin els diners que has guanyat.
  • Si el premi (o els premis acumulats) de la Grossa de Cap d'Any 2022 és superior a 50 euros: pots anar a una oficina de CaixaBank.
  • Per cobrar qualsevol premi o premis sense importar la quantitat: pots anar a l'Oficina d'Atenció, Informació i Pagament de Premis de Loteries de Catalunya, al carrer Enric Granados nº33 de Barcelona. En cas de problemes per reclamar el teu premi als llocs anteriors, aquest sempre pot ser el teu pla B.

💰 Números premiats de la Grossa de Nadal 2022: tota la llista actualitzada en directe

Grossa de Nadal 2022: on cobrar un premi d'un bitllet online?

El cobrament d'un premi amb un bitllet online presenta un procés diferent del d'un bitllet físic. No temis per això perquè obtindràs els diners que t'has guanyat amb la Grossa de Nadal 2022 en un no res. De nou, t'has de fixar primer en la quantitat de diners que et corresponen:

  • Si el premi (o premis acumulats) de la Grossa de Nadal 2022 és de 600 euros o menys: els diners se't pagaran directament al teu moneder virtual del teu compte de Loteries de Catalunya. A partir d'allà, pots optar per realitzar una transacció bancària dels diners, però tingues en compte que la transferència no és immediata. Els temps el marcaran la teva entitat bancària, així que consulta amb el teu assessor (o amb atenció al client) sobre això en cas de dubtes.
  • Si el premi (o premis acumulats) de la Grossa de Cap d'Any 2022 és superior als 600 euros: els diners s'abonaran directament al teu compte bancari, sense passar pel moneder virtual. Tingues en compte que la transferència no és immediata. Els temps el marcaran la teva entitat bancària, així que consulta amb el teu assessor (o amb atenció al client) sobre aquest tema de dubtes.
  • Atenció als premis superiors a 40.000 euros: s'abonaran al teu compte bancari directament, però tingues en compte que s'aplicarà el gravamen del 20 % de l'IRPF. Per exemple, si resulta que has guanyat 50.000 euros, no t'arribarà aquesta quantitat al teu compte bancari, sinó 48.000 euros després de treure't el 20 % dels diners acumulats a partir dels 40.000 euros. A més, recorda que la transacció bancària no és immediata.

🕐 Horari i on veure el sorteig de la Grossa de Nadal 2022

Grossa de Cap d'Any 2022: 9 curiositats sobre aquest sorteig que fins i tot els més fans desconeixen
 

Atenció amb la caducitat dels premis de la Grossa de Nadal 2022

Independentment del tipus de bitllet premiat que tinguis, recorda que els premis de la Grossa de Nadal 2022 tenen data de caducitat. Tal com explica Loteries de Catalunya a la seva pàgina oficial, tots els seus premis caduquen després que hagin passat 90 dies naturals (s'inclouen festius, caps de setmana...) des de la data del sorteig. En el cas de la Grossa de Cap d'Any, com es produeix dissabte 31 de desembre de 2022, tens fins al 31 de març de 2023 per reclamar el teu premi. És millor afanyar-se amb aquestes coses, que si no se't poden escapar 200.000 euros d'una badada.