El pare de la criatura de dos mesos ingressada a l'Hospital de la Vall d'Hebron va confessar haver maltractat el seu fill. Segons ha avançat Europa Press, l'home va reconèixer haver agredit el nen en ser pressionat per l'equip mèdic del centre hospitalari.

El petit ―que es troba estable― fa cinc dies que està hospitalitzat a la unitat de cures intensives del centre per una pallissa del seu pare. El nadó té un hematoma al cap, un braç fracturat i també cinc costelles trencades amb call, fet que indica que ha estat objecte de maltractaments anteriors.

Segons fonts policials, el pare del nen és un home de 21 anys uruguaià que va ser detingut pels Mossos d'Esquadra aquest dijous al Maresme. L'arrestat està acusat d'un delicte de violència física i psíquica habitual a la llar i d'un de lesions. La mare de la criatura, una jove catalana de 18 anys, va ser qui la va portar a l'hospital després de la pallissa en veure que el petit no reaccionava als estímuls. En arribar el nen a la Vall d'Hebron, els metges van activar el protocol per maltractament en veure les ferides que presentava, sobretot a la zona del cap. 

El centre es va posar en contacte amb la Direcció General d'Atenció a la Infància i l'Adolescència (DGAIA) i amb els Mossos i es va procedir a la detenció del pare.