El jutjat de guàrdia de Tarragona ha decretat llibertat provisional pels tres joves francesos detinguts per un intent d'agressió sexual a una noia a Salou (Tarragonès), segons ha informat aquest diumenge a la tarda el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).

S'han fet sis rodes de reconeixement, dues per cada arrestat, i en cap d'elles la víctima, que també ha prestat declaració, ha pogut identificar als suposats autors. Davant d'això, els tres detinguts, dos d'ells menors d'edat, han quedat en llibertat provisional investigats per un delicte d'agressió sexual en grau de temptativa.

Tres detinguts

Segons fonts dels Mossos d'Esquadra a l'ACN, els fets van tenir lloc la matinada de dissabte, passades les tres, en una zona d'oci nocturn. Segons la víctima —de nacionalitat espanyola i major d'edat—, els nois van abordar-la amb la intenció d'agredir-la sexualment.

Ella es va defensar de l'atac i els joves francesos la van tirar a terra i van clavar-li puntades de peu. Tot seguit van fugir. Ella va denunciar els fets i els agents van poder detenir-los en una zona pròxima.