Amb motiu de la Festa Major de Lleida i l'Aplec del Cargol, el centre de cura de persones grans DomusVi Lleida obre les portes als lleidatans i lleidatanes el proper 17 i 18 de maig. Es tracta d'una gran oportunitat perquè coneguin les instal·lacions i el model de cures del centre. Per si no n'hi hagués prou, DomusVi Lleida ha llançat un programa de promocions i descomptes especials en els seus serveis i places.

Pots visitar les instal·lacions de la residència DomusVi Lleida el pròxim 17 i 18 de maig

Sens dubte, val la pena visitar aquest centre tan modern i ben equipat, inaugurat tan sols fa uns mesos. Concretament, disposa de cinc plantes amb unitats de convivència independents, una zona comuna pròpia, menjador i sales d'estar per garantir una atenció totalment personalitzada i individualitzada segons les necessitats de cada resident. A més, té una terrassa enjardinada i adaptada de més de 400m² situada al terrat de l'edifici, i a la qual se sumen diversos miradors coberts. A tot això cal sumar-li una cafeteria, un gimnàs, una sala d'activitats i, fins i tot, un oratori.

DomusVi Lleida té 124 places

"El nostre centre disposa dels millors recursos terapèutics, com ara una sala multisensorial o tauletes d'estimulació cognitiva, entre d'altres. A més, té serveis com ara infermeria, sala de teràpia, perruqueria i cuina pròpia que proporcionen el màxim confort als residents perquè se sentin com a casa seva", explica Ivette Pedra, directora de DomusVi Lleida.

03 YDRAY D.Lleida Alta 39
 

Com treballen els professionals de DomusVi?

Els cuidadors s'adapten a les necessitats de cada persona per millorar el seu nivell d'autonomia personal i qualitat de vida. Així, a DomusVi Lleida es procura el benestar integral de les persones. Com ho aconsegueixen? Doncs garantint el benestar físic, mental i social. El benestar físic s'aborda amb sessions de gimnàstica adaptada, fisioteràpia o passejos terapèutics. L'emocional amb activitats terapèutiques que permeten treballar aspectes cognitius i emocionals. I el social amb activitats de lleure i temps lliure com ara tallers, sortides a l'exterior, visites culturals, celebració de festivitats, tradicions i aniversaris.

"El nostre centre disposa dels millors recursos terapèutics, com ara una sala multisensorial o tauletes d'estimulació cognitiva, entre d'altres", indica Ivette Pedra, directora de DomusVi Lleida

Un exemple de tot això són les activitats que des de DomusVi Lleida organitzen amb la comunitat. Activitats intergeneracionals amb els alumnes de l'Escola Bressol Municipal El Rellotge o visites a la ludoteca del centre històric de Lleida. A més, el centre de salut del barri col·labora amb la residència impartint xerrades sobre hàbits saludables.

YDRAY D.Lleida Alta 30 / Domusvi
 

DomusVi Lleida és un centre obert a les famílies i a la comunitat

La residència per a persones grans de DomusVi sempre té obertes les portes a les famílies perquè puguin comprovar com és la vida dels residents i els puguin visitar."Som una residència oberta que afavoreix que familiars, veïns, associacions i entitats de la nostra comunitat participin del dia a dia del centre. És important que les persones residents se sentin connectades amb el que passa al seu voltant i amb l'entorn", subratlla Ivette Pedra.

A DomusVi Lleida procuren el benestar integral de les persones atenent la salut física, mental i social

Tot aquest treball que realitza DomusVi té un sol objectiu: que els residents se sentin com casa.

07 YDRAY D.Lleida Alta 6 / DomusVi
 

Si vols obtenir més informació sobre DomusVi Lleida (C/ República del Paraguay, 20), clica aquí o truca al 973 67 93 33. Si, en canvi, vols informació sobre algun altre centre de DomusVi a Catalunya, clica aquí.