Els Mossos d'Esquadra van detenir diumenge a la matinada dos homes, veïns de Cambrils i de Barberà de la Conca, pel robatori amb força de deu televisors de l'interior d'un càmping de Salou (Tarragonès).

Un ciutadà va avisar la policia que havia vist dues persones carregades amb cinc televisors caminant pel carrer. Van ser localitzats poc després a la zona, carregant dos televisors cadascun, per una dotació dels ARRO (Àrees Regionals de Recursos Operatius). 

Al veure els agents, van fugir corrents però un d'ells va poder ser enxampat. Després de localitzar dos televisors amagats en un pàrquing proper, la recerca del segon va concloure mentre sortia d'un bloc de pisos. Els agents van accedir, amb l'autorització del propietari, a un pis del carrer Vendrell de la mateixa població on van trobar la resta de televisors robats. 

Els Mossos van detenir els dos homes, de 34 i 20 anys, de nacionalitat espanyola, per un suposat delicte de robatori amb força. Després de passar a disposició del jutge de guàrdia de Tarragona aquest dilluns, els detinguts, un d'ells amb un antecedent policial per un altre robatori amb força, van quedar en llibertat amb càrrecs.