Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest matí a Lliçà d'Amunt un home de 39 anys i un altre de 34 per presumptament participar en els danys i agressions a un vehicle de lloguer amb conductor (VTC) que transportava una família el 25 de juliol durant una concentració de taxistes a Barcelona.

En un comunicat, els Mossos han informat que la investigació continua oberta i no es descarten noves detencions de persones que els agents ja han identificat com a presumptes autors de l'atac. Els fets van passar al carrer Aragó de Barcelona, on manifestants del sector del taxi, entre els quals es troben els investigats, van tallar la via per localitzar vehicles VTC i, a l'encreuament amb el carrer Girona, van detectar el vehicle afectat i suposadament el van atacar a cops fins a trencar-ne els retrovisors i danyar la carrosseria.

El conductor va baixar del cotxe per "calmar els ànims" i alguns dels manifestants presumptament el van agredir, mentre que a l'interior del vehicle hi havia un matrimoni amb la seva filla menor, que també van acabar sortint-ne. El detingut va causar danys al vehicle valorats en 7.000 euros.