La policia francesa ha detingut el germà del millor amic de l'autor del tiroteig de l'institut de Grasse, que aquest dijous va entrar amb un arsenal d'armes en un institut de Grasse, al sud-est de França, i que va provocar ferides de bala a quatre persones, segons han informat els mitjans francesos.

Aquesta segona persona va ser arrestada dijous a la nit i està previst que declari aquest divendres davant dels investigadors. A banda d'aquesta detenció, els agents estan buscant el millor amic de l'autor del tiroteig, ja que suposadament va ajudar el jove.

Els fets van tenir lloc aquest passat dijous al migdia al Liceu Alexis de Tocqueville de la localitat francesa de Grasse, en un moment en què nombrosos alumnes es dirigien al menjador. El govern francès ha destacat que va ser "l'acte boig d'un jove fràgil fascinat per les armes de foc". La Fiscalia de Grasse ha precisat que la seva motivació "sembla relacionada amb les males relacions que tenia amb altres alumnes del mateix institut", on "tenia certes dificultats per integrar-se".