Els Mossos d’Esquadra han recuperat una cadira de rodes elèctrica que tres homes van robar a un menor a Sant Andreu. La policia ha detingut a Santa Coloma de Gramenet els autors del robatori ―de nacionalitat russa i moldava i que ocupaven un pis al mateix edifici que la víctima― després de comprovar que l’objecte sostret estava en venda per internet.

El robatori es va produir aquest dimarts al vespre, quan els lladres es van emportar una cadira de rodes que havien deixat lligada amb un cadenat i connectada al corrent elèctic al replà d’un domicili del barri de Sant Andreu.

La mare del menor que utilitzava l’objecte va posar una denúncia i els Mossos van començar a investigar el cas. A partir de la descripció i de les fotografies que va facilitar la denunciant, els agents van poder comprovar que la cadira de rodes estava a la venda per internet a un preu de 1.000 euros, tal com havia alertat una veïna.

Després de diverses gestions, la policia va poder identificar i localitzar els autors del robatori, que han estat detinguts aquest divendres. Es dona la circumstància que els arrestats són veïns de l’immoble on viu el menor ja que estarien ocupant un dels pisos. La investigació continua oberta per esclarir els motius del robatori.