Els Mossos d'Esquadra han detingut un dels quatre autors del crim comès ahir a Salou (Tarragonès), en el qual va morir a cops el ciutadà senegalès Moudrou M.N, de 33 anys, han informat fonts pròximes al cas. La detenció es va produir poques hores després de l'agressió que va matar la víctima a l'avinguda Carles Büigas de la localitat turística, cap a les 08:30 hores.

Les imatges gravades per les càmeres de vigilància de la zona han estat claus per detenir un dels quatre agressors -joves i de nacionalitat espanyola, segons els testimonis- que ahir van atacar la víctima fins a deixar-la inconscient a terra.

Segons aquestes mateixes fonts, dos dels individus van participar molt activament en la pallissa i els altres dos van mantenir una actitud més passiva, encara que no van intentar detenir els cops. El cas està sota secret d'actuacions i totes les línies d'investigació estan obertes.

La víctima estava establerta a Salou des de fa més de deu anys, part de la seva família també resideix allà i freqüentava els locals de la zona de Carles Büigas, on l'han descrit com una persona tranquil·la i educada. No obstant això, segons altres fonts, es dedicaria al tripijoc de drogues i tindria antecedents per tràfic d'estupefaents.

El succés va aixecar ahir una gran expectació a Salou, en ser un barri molt cèntric i l'epicentre de l'oci nocturn, encara que la normalitat es va restablir poques hores després.