El cos carbonitzat trobat en un cotxe al pantà de Foix és el d'un guàrdia urbà de Barcelona, propietari del vehicle. La seva dona, també agent de la guàrdia urbana, li havia perdut la pista feia un parell de dies, segons ha detallat als Mossos d'Esquadra.

Segons ha avançat el 3/24, l'agent carbonitzat va ser suspès de sou i feina en ser acusat d'agredir un motorista que es va saltar un senyal de stop. El presumpte agredit va retirar la denúncia i la suspensió cautelar va ser revocada. De totes formes, l'agent esperava que es resolgués l'expedient administratiu, per la qual cosa es trobava de baixa.

El vehicle va ser trobat divendres, amb restes òssies d'un cos a l'interior del maleter, en una pista forestal que dona accés al pantà de Foix, al terme municipal de Castellet i la Gornal, a l'Alt Penedès. Un excursionista va donar l'avís als Mossos d'Esquadra en veure que hi havia un cotxe en flames en una pista forestal, prop de l'embassament. En arribar al lloc, els agents van apagar el foc amb els extintors i, en inspeccionar el vehicle, van trobar les restes humanes.

El vehicle va quedar completament cremat i no se'n podia veure la matrícula, però s'ha pogut recuperar el número de bastidor, gràcies al qual s’ha pogut identificar el propietari del vehicle, que més tard s’ha comprovat que era la víctima.

El passat de la víctima

Tal com apunta el 3/24, l'agent carbonitzat va ser acusat d'agredir un motorista que es va saltar un senyal d'stop. Per aquells fets va ser suspès de sou i feina. Ara bé, el presumpte agredit va retirar la denúncia i la suspensió va ser revocada. El guàrdia urbà estava de baixa esperant que es resolgués l'expedient administratiu

L'any 2008, la parella de l'agent va ser víctima de la difusió sense el seu consentiment d'una foto sexual. El proper 15 de maig s'ha de celebrar un judici a la Ciutat de la Justícia en què està acusat un subinspector de la Guàrdia Urbana, qui havia estat el seu company sentimental.