Avui, dos anys després del Primer d'Octubre, posem en marxa un club que desitja ser la llar de totes aquelles persones que consideren la informació una eina per comprendre què passa i, sobretot, per què passa. Amb aquest esperit neix el Club El Nacional, una comunitat de membres no només compromesos amb El Nacional, sinó sobretot amb el dia a dia de la nació a què fa referència el nom del nostre diari.

Arthur Miller va dir que un bon diari és una nació que es parla a si mateixa, i amb aquesta premissa ja fa quatre anys que dia rere dia expliquem el món als nostres lectors amb un punt de vista compromès, rigorós i sense complexos. El Club El Nacional és això: permetre apropar la nostra mirada sobre el país cada dia a més gent, fent viable un mitjà de referència que vol seguir ampliant la seva comunitat i informant d'una forma absolutament oberta.

Formar part d’El Nacional també és sinònim de viure’l des de dins, d’assistir a esmorzars privats amb periodistes i col·laboradors del diari o, també, a afterworks, taules rodones o col·loquis exclusius que comptaran amb la presència de personalitats rellevants de l’actualitat. A més, és clar, de gaudir de diverses promocions molt interessants. Ens ajudes, doncs, a seguir sent el mitjà català digital de referència?

Si vols formar part de la família d'El Nacional, aquest és el teu club.